Airconditioning installateurs aanbevolen bedrijven
VAN CLEVEN

Diensten: Koelruimten en koelloodsen voor fruit & groenten, Koeling voor bananenrijpkamers en confiserie, Thermische plant-inrichting in de chocolade industrie, Diepvries- en koelloodsen voor distributie, Koel- en versnijkamers voor slachthuizen...

Reeds 50 jaar behoort Koeltechniek & Luchtbehandeling Van Cleven NV bij de top van het Belgische koelgebeuren en heeft ze naam weten op te bouwen in de conceptopbouw, het ontwerp en de realisatie van kwalitatief hoogstaande projecten.

Van der Spiegel

Van Der Spiegel nv is een familiebedrijf in Brasschaat dat al veertig jaar bestaat. Na twintig jaar werd het bedrijf overgelaten van vader op zoon en vandaag kunt u nog steeds bij ons terecht voor een waaier aan diensten. Ons tel nr is: 0495/79 91 76.

Van Der Spiegel nv kan voor u zowel de plaatsing als het onderhoud verzorgen van airco's en warmtepompen, en dit volgens volgende systemen:

  • lucht-lucht
  • lucht-water
  • water-water

Ook voor de plaatsing van vloerverwarming, radiatoren op lage temperatuur en warmtepompboilers kunt u bij ons terecht.

ROBAIR

Rob Air heeft voor iedere klimatologische uitdaging een passende oplossing. Van het installeren van een eenvoudige airco tot het aanleggen van een volledig geintegreerd klimaatbeheersingssysteem met koeling, verwarming en luchtzuivering.

DELTA COOLING

koeltechniek en klimaatbeheersing van woningen, kantoren, winkels en horeca. Alle mogelijke oplossingen voor het beheersen van het woon- en werkklimaat, wijnkoeling, koel- en vriesinstallaties en ventilatie systemen. Delta Cooling levert alle mogelijke oplossingen voor het beheersen van het woon- en werkklimaat, wijnkoeling, koel- en vriesinstallaties en ventilatie systemen. De mogelijkheden op het gebied van klimaat en koeltechniek zijn groot.

AIRWELL

De airconditioning apparaten van AIRWELL koelen en verwarmen voor dezelfde prijs en ze zorgen tevens voor een goede luchtfiltering, waardoor een optimaal comfort bereikt wordt in de behandelde lokalen.

In industriële toepassingen heeft u vaak te maken met hoge plafonds. Als u gebruik maakt van lucht als warmtebron, dient u rekening te houden met de opwarmtijd van de lucht. Dat moet zorgvuldig gebeuren, met aandacht voor detail.

Het ontwerp van het ventilatiesysteem moet garanderen dat mensen op de werkvloer zich comfortabel voelen. Het juiste ontwerp met Systemair's producten zal leiden tot een optimale kwaliteit van de binnenlucht (IAQ). En dit zal reflecteren op de productiviteit. Zowel menging en verdringingsventilatie worden aanbevolen, afhankelijk van de bouw.

Hier vindt u Systemair producten die goed werken in industriële toepassingen. Deze producten zijn op kwaliteit gecontroleerd, uitgeprobeerd en getest. Ze zijn state of the art, krachtig en betrouwbaar, zuinig en gemakkelijk te besturen. Ze werken goed samen, en bij een juiste installatie krijgt u een energie-efficiënte installatie.

 

Vaerewyck is een installateur van warmtepompen en airco’s in Sint-Niklaas en erkend Daikin-dealer. Zaakvoerder Jimmy Vaerewyck startte het bedrijf in 2004. Wij leggen heel wat nadruk op een betrouwbare, vakkundige service. Want het juist berekenen en plaatsen van een warmtepompinstallatie of airco vergt heel wat deskundigheid. Daarom hebben wij de nodige certificaten op zak en volgen wij regelmatig opleidingen om u een constante kwaliteitsgarantie te blijven garanderen.

 
Klimax Klimatisatie

Klimax geeft u een goed advies, levert topkwaliteit en verzorgt de installatie van uw airconditioning van a tot z. Bovendien kan Klimax uw installatie onderhouden en eventueel de garantie verlengen tot 5 jaar.

Airco is vandaag de dag geen overbodige luxe meer, zowel bedrijven als particulieren kennen al lang de voordelen van airco. Bedrijven zien snel de betere werkprestatie van hun werknemers, iedereen werkt immers liever in een aangename temperatuur, maar ook thuis kan dit leiden tot een beter leef- en slaapcomfort . Nochtans zijn er nog steeds erg veel vooroordelen omterent airco, daarom leggen we graag even uit waar er opgelet moet worden voordat je een airco laat plaatsen .

 

Er zijn zeer veel merken op de markt en elk merk prijst zichzelf de hoogte in. Toch kan je snel het kaf van het koren scheiden met enkele eenvoudige tips. Sinds september 2015 is elke fabrikant verplicht elke unit te voorzien van een energie label . Door de verschillende labels te vergelijken kan je al snel de kwaliteit en het verbruik van de unit vergelijken . Tevens is de fabrieksgarantie een steevast argument; de meeste goedkopere airco fabrikanten geven slechts 2 jaar garantie, hierdoor kan je snel terug in kosten vallen en is het fijne gevoel van die slimme aankoop snel vergeten. De betere merken geven een garantie van min 3 tot 5 jaar .

Omdat Klimax enkel staat voor kwaliteit werken we dan ook uiteraard louter met kwaliteits merken. Onze klanten tevreden, wij tevreden!